مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به مصرف زیاد نمک در ایرانیها، در عین حال ضمن تاکید بر لزوم مصرف نمک یددار، نسبت به عوارض جبرانناپذیر نمکهایی ...
یک گروه حامی حقوق مصرفکنندگان در آمریکا به نام کانسیومر ریپورتس اعلام کرد که پلاستیکها علیرغم خطراتی که برای سلامتی دارند همچنان به صورت گسترده در مواد غذایی یافت میشوند. این گروه از رگولاتورها خواسته تا ایمنی ...
کارشناس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: از نانواییهای خواستهایم در سامانه سیفا اعلام کنند که خواستار آرد کامل هستند. نظارت هم انجام میشود تا آرد کامل در اختیار نانواها قرار بگیرد.
رئیس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و بستهبندی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اهمیت برچسبگذاری محصولات تراریخته، گفت: ما ایمنی محصولات ...
مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه تبلیغات در حوزه محصولات تراریخته گمراهکننده است، گفت: در تبلیغات، روغن آفتابگردان به عنوان روغن غیرتراریخته معرفی میشود در حالی که ...
مدیرکل نظارت بر مواد غذایی سازمان غذا و دارو گفت: خبر و پیامی که در فضای مجازی درباره مسمومیت ناشی از مصرف یک نوع بستنی و لبنیات یک شرکت معروف منتشر شده جعلی است و افرادی به منظور تشویش اذهان عمومی یا ضربه به برند ...
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: میزان مصرف سالیانه هر نفر ایرانی از شیر و مشتقات لبنیات ، بین 65 تا 70 لیتر و این آمار در کشورهای توسعه یافته حدود 200 لیتر است.
مدیر روابط عمومی انجمن صنایع فرآوردههای لبنی ضمن اشاره به صادرات شیر، مشکلات صنعت لبنیات، به کاهش سرانه مصرف شیر در کشور اشاره کرد و گفت: سرانه مصرف شیر در ایران طی دو دهه اخیر از ۹۵ کیلو به ۸۰ کیلو کاهش یافته ...
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، آموزش پزشکی گفت: با شیوع کرونا، تبعات اقتصادی هم ایجاد شده و این تبعات اقتصادی میتواند امنیت غذایی مردم را به خطر بیندازد و با کاهش درآمد و افزایش قیمت مواد غذایی، دهکهای ...
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: یکی از دلایل اصلی اضافه وزن، چاقی، دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی، مصرف نان سفید شده در جامعه است و متاسفانه مردم نانی مصرف میکنند که به اندازه کافی، سبوس ندارد....
رئیس گروه عوامل خطر بیماریهای غیر واگیر وزارت بهداشت ضمن توضیح درباره فهرست جدید کالاهای آسیب رسان سلامت، همزمان با اعلام این فهرست، از وزرای علوم و آموزشوپرورش نیز خواسته شده که این کالاها از بوفهها، غذاخوریها ...
به گزارش فانا، مالزی از توصیه جدید سازمان جهانی بهداشت (WHO) درباره ضرورت اجتناب افراد از روغن نخل (پالم) در رژیم غذاییشان و مصرف روغنهای جایگزین مانند روغن زیتون در جریان پاندمی COVID-19 انتقاد کرد....
رییس انجمن تغذیه ایران به نمایندگی از جامعه تغذیه ایران نسبت به گزارش "برآورد نیروی انسانی مورد نیاز رشتههای علوم تغذیه تا سال ۱۴۰۴" مبنی بر کاهش یا توقف پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف رشته علوم تغذیه و در مقابل ...